A.
 
IMG_6012.JPG.jpg

Adama Sofia

Olen itsensä kehittämisen ja henkisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Päätyökseni valmennan naisia positiivisen psykologian avulla ja lisäksi tuotan hyvinvointisisältöä sosiaalisessa mediassa.

Etsin itse kauan omaa polkuani, sillä perinteinen oravanpyörä ei tuntunut unelmaelämältä. Kaipasin lisää merkitystä elämääni ja halusin löytää intohimoni.

Kokeiltuani useita eri opiskelu- ja urapolkuja, päädyin opiskelemaan sosiaalipsykologiaa yliopistoon. Sitä kautta kiinnostuin myös positiivisesta psykologiasta ja nyt viimeistelen opintojani Positive Psychology Practitioner -opintojen parissa!

Löydät lisätietoa valmennuksistani tästä.

 
About3.jpg

Miksi Positiivinen Psykologia?

 
 

Useimmilla meistä on erilaisia rajoittavia ajatuksia, jotka saattavat estää meitä toteuttamasta aitoja unelmiamme. Epävarmuus, pelko muutoksesta, asioiden lykkääminen ja saamattomuus ovat kaikki näiden rajoittavien ajatusten aikaansaannosta. Positiivisen psykologian työkalujen avulla pääset vihdoin irti näistä rajoittavista ajatuksista ja saat lisää itsevarmuutta toteuttaa unelmaelämääsi!

Valmennukseni saivat alkunsa siitä, kun huomasin kuinka moni kamppailee omien rajoittavien ajatusten ja epävarmuuden kanssa. Oman jutun ja vahvuuksien löytäminen voi olla hankalaa, ja usein päänsisäinen sekamelska estää elämästä omannäköistä elämää. Intohimoni on auttaa juuri sinua löytämään tarkoituksesi ja toteuttamaan omia unelmiasi!

 
 
 
 
 
 
 
 
Workshop Adama-7-2.jpg
 
 
 

Dream Catchers Planner 2019

Tehtäväkirja ja kalenteri sinun unelmaelämän tueksi. E-kirja sisältää lukuisia itsensä kehittämisen tehtäviä sekä tehokkaista vinkkejä omien tavoitteiden toteuttamiseen ja elinvoimaisen elämän elämiseen.