Adama Sofia valmennus

Adama Sofia

Kuka? Itsensä kehittämisen valmentaja, positiivisen psykologian harjoittaja ja henkisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Ayurveda ja mindfulness opiskelija.

Mitä? Missioni on auttaa jokaista toteuttamaan täyttä potentiaaliansa mielekkäällä tavalla.

Miksi? Etsin itse kauan omaa polkuani, sillä perinteinen oravanpyörä ei tuntunut unelmaelämältä. Kaipasin lisää merkitystä elämääni ja halusin löytää intohimoni.

Löydettyäni positiivisen psykologian ja mindfulnessin, opin vahvistamaan mielenlaatuani ja toteuttamaan tavoitteitani. Nyt elän omannäköistä unelmaelämää; teen töitä yrittäjänä, kehoni on elinvoimainen, mieleni tasapainoinen ja tunnen merkityksellisyyttä.

Jokainen meistä luo oman todellisuutensa ja haluan auttaa sinua luomaan omasi!

 
 

Mitä on valmennus?

 

Minua on aina kiinnostanut ihmisen potentiaali, mielenhallinta ja itsensä kehittäminen – yksinkertaisilla muutoksilla voi luoda helposti suuriakin parannuksia omassa elämässä. Mielestäni on myös tärkeää pitää huolta henkisestä hyvinvoinnista ja tasapainosta kaikilla elämän osa-alueilla. Siksi valmennukseni tärkeimpiä kulmakiviä ovat mindfulness, mielenlaadun vahvistaminen ja merkityksen löytäminen.

Omannäköisen elämän toteuttaminen voi olla hankalaa, jos erilaiset rajoittavat ajatukset estää meitä. Epävarmuus, stressi ja merkityksen puuttuminen ovat kaikki näiden rajoittavien ajatusten aikaansaannosta.

Positiiviseen psykologiaan perustuva valmennus auttaa sinua kulkemaan eteenpäin elämässä ja toteuttamaan tavoitteita, jotka vie sinua kohti sitä, mitä aidosti haluat elämässä. Saat lisää itsevarmuutta, löydät tasapainon mindfulnessin avulla ja saat työkaluja omannäköisen elämän toteuttamiseen.

Uskon, että jokainen unelma on mahdollinen, kun mieli ei rajoita meitä! Lue lisää tästä.

 
 
 
 
 
 
 
 
Workshop Adama-7-2.jpg
 
 

Dream Catchers Planner 2019

Tehtäväkirja ja kalenteri sinun unelmaelämän tueksi. Tämä e-kirja sisältää lukuisia itsensä kehittämisen tehtäviä sekä tehokkaista vinkkejä omien tavoitteiden toteuttamiseen ja elinvoimaisen elämän elämiseen.