IMG_6012.JPG.jpg

Adama Sofia

Kuka? Life coach, positiivisen psykologian harjoittaja ja henkisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Ayurveda ja meditointi opiskelija.

Mitä? Missioni on auttaa jokaista toteuttamaan täyttä potentiaaliansa mielekkäällä tavalla.

Miksi? Etsin itse kauan omaa polkuani, sillä perinteinen oravanpyörä ei tuntunut unelmaelämältä. Kaipasin lisää merkitystä elämääni ja halusin löytää intohimoni.

Löydettyäni positiivisen psykologian ja mindfulnessin, opin vahvistamaan mielenlaatuani ja toteuttamaan unelmiani. Nyt elän omannäköistä unelmaelämää, kehoni on elinvoimainen ja mieleni tasapainoinen.

Uskon vahvasti, että jokainen meistä luo oman todellisuutensa ja haluan auttaa sinua luomaan omasi!

 
 

Mikä life coaching?

 

Useimmilla meistä on erilaisia rajoittavia ajatuksia, jotka saattavat estää meitä toteuttamasta aitoja unelmiamme. Epävarmuus, pelko muutoksesta, asioiden lykkääminen ja saamattomuus ovat kaikki näiden rajoittavien ajatusten aikaansaannosta.

Valmennukseni saivat alkunsa siitä, kun huomasin kuinka moni kamppailee omien rajoittavien ajatusten ja epävarmuuden kanssa. Oman jutun ja vahvuuksien löytäminen voi olla hankalaa, ja usein päänsisäinen sekamelska estää elämästä omannäköistä elämää.

Minua on aina kiinnostanut ihmisen potentiaali ja itsensä kehittäminen. Uskon, että jokainen unelma on mahdollinen, kun meidän mieli ei rajoita meitä ja osaamme hyödyntää vahvuuksiamme oikein.

Mielestäni tärkeintä on myös nauttia itse kehityksestä –elinvoimaisuutta ja tasapainoa unohtamatta. Siksi valmennuksieni tärkeimpiä kulmakiviä ovat mindfulness, mielenlaadun vahvistaminen ja merkityksen löytäminen. Jokaisella meistä on oma tarkoitus tässä maailmassa - minun tehtävä on auttaa sinua löytämään se!

 
 
 
 
 
 
 
 
Workshop Adama-7-2.jpg
 
 
 

Dream Catchers Planner 2019

Tehtäväkirja ja kalenteri sinun unelmaelämän tueksi. Tämä e-kirja sisältää lukuisia itsensä kehittämisen tehtäviä sekä tehokkaista vinkkejä omien tavoitteiden toteuttamiseen ja elinvoimaisen elämän elämiseen.