Dream Catchers Podcast - mistä on kyse?

Joko olet käynyt katsomassa tai kuuntelemassa uutta Dream Catchers sarjaani ? Pääset tästä podcastiin.


Sarjassa kerron omista kasvattavista kokemuksista, positiivisesta psykologiasta ja itsensä kehittämisestä. Lisäksi haastattelen mielenkiintoisia suomalaisia naisia, jotka ovat kaikki kulkeneet oman matkansa kohti sitä omaa juttua elämässä.

Sarjan teemana on oman jutun löytäminen ja merkityksellinen elämä, ja jokainen henkilötarina on täysin erilainen. Jokainen vieraani on käynyt läpi omat ylä- ja alamäkensä ja jokaisella on mielenkiintoista kerrottavaa oman jutun löytämiseen, menestymiseen ja merkitykselliseen elämään liittyen.

Idea tähän sarjaan lähti siitä, kun tajusin kuinka paljon menestyviä ja mielenkiintoisia naisia Suomessa ja ylipäätänsä ympärilläni on. Tietysti halusin päästä keskustelemaan näiden naisien kanssa, sillä rakastan kuulla erilaisia elämänkertomuksia ja jakaa elämän oppeja yhdessä.


Uskon vahvasti naisten yhteiseen voimaan ja siihen, että meidän tulisi kannustaa ja inspiroida toisiamme sen sijaan, että kilpailisimme asioista.


Jaksoja on ilmestynyt nyt seitsemän ja uusi jakso ilmestyy joka maanantai! Muista siis seurata podcastiä Sound Cloudissa.


Ps. Jos kaipaat apua oman jutun ja vahvuuksien löytämiseen liity postituslistalleni ja saat ilmaisen työkirjan omien unelmien toteuttamiseen!Lämmöllä,

Adama Sofia

Adama Sofia Jallow