Rakastatko sinä itseäsi?

Syksyssä on aina sellaista "uuden alku" fiilistä ja yleensä kiireisen kesän jälkeen tykkään taas hieman rauhoittua ja keskittyä omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Rakastan suunnitella uusia self-care rutiineja ja nyt syksyn tullen olen myös palannut hot joogan pariin – tämä oli itsehoidon kannalta ehkä paras päätös ikinä! Muut suunnitelmat näet videolta.  


#selflove on mielestäni yksi tärkeimpiä hyvinvoinnin peruspilareita, sillä silloin kun rakastaa itseään, tekee myös todennäköisemmin parempia valintoja itselleen. Kun rakastat itseäsi, kohtelet kehoasi ja mieltäsi hyvin.


Sisäinen itsevarmuus lähtee myös aina ensin siitä, että hyväksyy itsensä juuri sellaisena kuin on ja uskoo omiin kykyihinsä. Jokainen meistä on ainutlaatuinen.Tässä muutama hyvä tapa vahvistamaan rakkautta itseään kohtaan:


  • Kirjoita ylös ainakin 5 positiivista asiaa itsessäsi. Tuo näitä asioita enemmän esille! 


  • Pohdi voisitko opetella elämään myös niiden "huonojen" puolien kanssa, jotka ovat loppujen lopuksi vain osa sinua.


  • Kohtele itseäsi hyvin ja puhu itsellesi positiiviseen sävyyn. Lempi sanontani "kohtele toisia niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan" toimii aina myös toisinpäin ;-)


  • Nuku alasti - se luovuttaa rakkaushormoneja, parantaa unenlaatuasi ja oman kehon tuntemista.


  • Hemmottele itseäsi ainakin kerran viikossa. Kuuma kylpy, kasvonaamio ja ihokuorinta toimii aina! 


Rakastatko sinä itseäsi?


Lämmöllä,

Adama

Adama Sofia Jallow