Mindful me -valmennuksen ovet ovat auki 1.5. asti 
🔥 lähde mukaan nyt!

tutustu valmennukseen tästä

tältä sivulta löydät lisää tietoa minusta....

Miten päädyin työskentelemään henkisen hyvinvoinnin ja mindfulnessin parissa? 

Olen aina ollut intohimoinen opiskelija ja yrittäjä vaikka koulussa en koskaan ollutkaan erityisen hyvä.

Parikymmppisenä päätin kuitenkin suunnata yliopistoon ulkomaille opiskelemaan sosiaalipsykologiaa ja pian psykologian maailma veikin minut mennessään ja erikoistuin positiivisen psykologian saralla. 

23-vuotiaana aloitin sisällöntuotannon videoiden kautta ja pian lanseerasin ensimmäisen valmennukseni.

Samaan aikaan kävin läpi myös elämäni haastavinta aikaa masennuksen parissa, joka nosti päätään uudestaan tullessani äidiksi... 

Syvän henkisen työn ja mindfulnessin avulla opin kohtaamaan lapsuuden traumani ja epämiellyttävät tuntemukset. Huonon olon tilalle tuli hyvää oloa, onnellisuutta ja tasapainoa. 

Henkilökohtaisen kasvuni pohjalta syntyi myös äideille suunnattu valmennukseni Mindful Mama, joka on edelleen yksi suosituimpia valmennuksiani! 

henkisyyttä modernilla twistillä! 

Tietyllä tapaa minua voisi kuvailla "hihhuliksi" ja shamaanin sanoin olen myös syntynyt parantajaksi. Uskon universumin energioihin ja siihen, ettei kaikkea voi silmin nähdä. 

Tykkään kuitenkin yhdistää tutkittua tiedettä ja muinaisia viisauksia kokonaisuudeksi, joka toimii modernissa maailmassa. 

Mindfulness -harjoittaminen ja henkisen hyvinvoinnin vahvistaminen ei mielestäni tarvitse olla pelkkää hiljaisuutta ja meditointia vaan se voi olla myös hauskaa, rentoa ja juuri sinun näköistä. 

Haluan rikkoa vanhanaikaisia tapoja harjoittaa henkistä hyvinvointia sekä tuoda esille sitä, kuinka iso muutos lähtee pienistä teoista eikä koko elämää tarvitse kääntää ylösalaisin, jotta voisi kokonaisvaltaisesti hyvin. 

Edelleen tykkään tanssia yömyöhään ystävieni kanssa, juoda lasin hyvää viiniä ja katsoa lemppari viihdesarjaa vaikka meditoin ja teen hengitysharjoituksia päivittäin. Balance is the key! 

MEDITOINTI

MATCHA

KIRJAT

MUSIIKKI

PERHE

HAMMASHARJA MIELELLENI, JOTA KÄYTÄN PÄIVITTÄIN.

SAA SYDÄMENI JA KEHONI HERÄÄMÄÄN.

EN VOISI ELÄÄ ILMAN!

LUEN PÄIVITTÄIN JA RAKASTAN UUDEN OPPIMISTA.

AAMULLA LATTENA JA ILTAPÄIVÄLLÄ SMOOTHIESSA.

mediassa

minne seuraavaksi?

Mindful -hetki podcast

kuuntele