Adama on taitava ja idearikas sisällöntuottaja. Hänen kykynsä luoda oman näköistä ja kiinnostavaa sisältöä laajasti eri alustoille (IG, YouTube ja podcast) on vaikuttavaa. Adama ei ole ainoastaan taitava sisällöntuottaja, vaan myös innostava ja varma esiintyjä. Hänen karismaattinen läsnäolonsa podcast- ja esiintymistilanteissa tarttuu yleisöön/kuuntelijoihin ja Adama osaa välittää viestejä voimakkaasti ja vaikuttavasti. 

Haluaisin erityisesti korostaa Adaman roolia naisten inspiroijana ja eteenpäinviejänä. Hänen päämäärätietoisuutensa ja lempeytensä toimivat esimerkkinä muille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille naisille. Adama kannustaa muita tavoittelemaan omia unelmiaan ja auttaa heitä löytämään voimavaransa. Adamalla on kyky luoda yhteisöllisyyttä ja innostusta ympärilleen, mikä vaikuttaa myönteisesti kaikkiin, jotka häntä seuraavat. 

Katja Simula / Account Director & Partner, Asennemedia

Online mindfulness -valmennusten lisäksi, Adama tarjoaa valmennuksia yrityksille B2B puolella.

Kaipaako yrityksesi työhyvinvoinnin vahvistamista tai tiimisi työkaluja stressin hallintaan? Ota yhteyttä alta!

Asiakkaiden palautteita

Valmennus yrityksille

LÄHETÄ

Sähköpostiosoite: contact@adamasofia.com

KIITOS, VIESTISI ON LÄHETETTY!

Kirjoita viestisi tai laita sähköpostia...

Adaman podcast Mindful -hetki on kaikkea mitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu; mielenlaadun vahvistamista, henkistä hyvinvointia, mindfulnessia, hyvän olon rutiineja ja itsensä kehittämistä positiivisen psykologian avulla.
 
Joka viikko Adama sukeltaa näiden teemojen pariin ja jakaa vinkkejä siihen, miten sinäkin voit päästää irti rajoittavista uskomuksista, parantaa elämänlaatuasi suuresti ja manifestoida omat unelmasi todeksi!


Adama 
Mindful -hetki 
podcast tuo hyvinvointia arkeesi 

LUE LISÄÄ

Uusi jakso ilmestyy joka viikko!

Miten manifestoida vaurautta elämään ja miten vahvistaa raha-mielenlaatua positiivisemmaksi?

#46 Vaurauden- mielenlaatu: Näin manifestoit rahaa ja vaurautta elämääsi

KUUNTELE

SUOSITUIMMAT JAKSOT

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun haluaa saada aikaiseksi isoja muutoksia lyhyessä ajassa? Tämän viikon jaksossa jaan mun parhaat vinkit siihen, miten saat sun vision rullaamaan nopeammin ja toteutat oikeasti pysyviä muutoksia.

#15 Näin saat aikaan ISOJA muutoksia lyhyessäkin ajassa!

KUUNTELE

Tässä jaksossa kerron miten olen onnistunut rakentamaan pysyviä hyvinvointirutiineja ja mitä kannattaa ottaa huomioon, kun lähdetään muuttamaan omia tapoja? 

#27 Näin luot kestäviä hyvinvointirutiineja

KUUNTELE